Etusivu INTIIMIAPTEEKKI.FI Tuotteet brändeittäin Amoa Amoa seksuaaliterveystuotteet naisille

Amoa seksuaaliterveystuotteet naisille

Amoa seksuaaliterveystuotteet naisille

 

Amoa-seksinapuvälineet ja -seksuaaliterveystuotteet on suunniteltu apteekki myyntiin terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.

Naisten toiminnallisia seksuaaliongelmia ovat kiihottumis- ja orgasmiongelmat, haluttomuus sekä yhdynnän aikaiset tai raskauden jälkeiset erilaiset kiputilat. Tällaisia kiputiloja ovat kivulias yhdyntä eli dyspareunia, vulvodynia eli häpyalueen tai ulkosynnyttimien tai ulkoisten sukupuolielinten kiputila, vaginismi eli vaikeus sallia peniksen, sormen tai muun naisen haluaman esineen viemistä emättimeen.

Naisten toiminnallisia seksuaaliongelmia on myös mm. estrogeenin vähentymisen (menopaussi eli vaihdevuodet) aiheuttamat vaivat. Myös ehkäisypillerit voivat aiheuttaa emättimen kuivuutta. Kiihottumisongelmat ovat yleisiä, mutta esiintyvät harvoin yksistään. Kiihottumisongelmat ovat osaltaan myötävaikuttamassa orgasmiongelmaan, seurausta siitä tai muutoin osana haluttomuusongelmaa. Amoan naisten tuotteissa on edellä mainittujen vaivojen hoitoon tai hoidon apukeinoksi soveltuvia seksin apuvälineitä.

Amoa-tuotesarjasta löytyy naisille hieromasauva eli vibraattori, lantionpohjan lihasten harjoituskeiloja sekä kiihotinlaite, liukuvoiteita ja hierontaöljy sekä stimulatiogeeli naisille.

 

Lue lisää AmoastaAmoa Cranberry liukuvoide 100 ml

Amoa Cranberry liukuvoide 100 ml

13,07 €
1 l = 130,70 €

Amoa Cranberry on vesipohjainen, kosteuttava ja hoitava karpalontuoksuinen liukuvoide. Amoa Cranberry sisältää isokarpalouutetta, joka tasapainottaa intiimialueen ihoa ja voi auttaa mm. hiivan tai bakteerien hallinnassa. Tuote sopii kaikille, myös herkkäihoisille.

TUOTTEELLA ON TILAPÄINEN TOIMITUSKATKOS.
TARJOUS Amoa Fresh Intiimialueiden pesugeeli 100 ml

TARJOUS Amoa Fresh Intiimialueiden pesugeeli 100 ml

Normaalihinta 12,75 €
9,90 €
1 l = 99,00 €

Amoa Fresh on rauhoittavaa kamomillaa sisältävää intiimialueiden pesugeeli päivittäiseen käyttöön.

 

Amoa Boost & Balance hoitovoide intiimialueille 100 ml

Amoa Boost & Balance hoitovoide intiimialueille 100 ml

16,90 €
1 l = 169,00 €

Amoa Boost & Balance on hoitovoide intiimialueen iholle. Tuotteen koostumus rauhoittaa, ravitsee, suojaa ja uudistaa ihoa sekä ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Amoa Boost & Balance sopii kaiken ikäisille päivittäiseen käyttöön. Tuote ei ole liukuvoide.

Amoa Ada verkkovirralla ladattava vibra

Amoa Ada verkkovirralla ladattava vibra

47,41 €
Amoa Ada on verkkovirralla ladattava vibraattori. Anatomisesti mukava muotoilu ja 10 erilaista toimintoa. Sekä vibra, että pulssitoiminnot.

Amoa Amor Stimulaatiogeeli 50 ml

Amoa Amor Stimulaatiogeeli 50 ml

17,77 €
1 l = 355,40 €
AMOA AMOR on ulkoisesti intiimialueille käytettävä vesipohjainen geeli, joka paitsi lisää lisää intiimialueiden verenvirtausta, myös kosteuttaa. Vaikuttavana aineena L-Arginiini, jonka vaikutus välittyy sen avulla muodostuvan typpioksidin kautta kudoksiin verenkiertoa vilkastuttaen. Lisää kiihottumisen tunnetta.

Amoa Musa Lantionpohjan lihastreenikeilasarja

Amoa Musa Lantionpohjan lihastreenikeilasarja

30,30 €

Amoa MUSA on anatomisesti muotoiltu, erityisesti vain vähän heikentyneiden lantionpohjan lihasten harjoittamiseen kehitetty apuväline. Materiaalina hygieeninen sairaalasilikoni. Pakkauksessa 12 viikon harjoitusohjelma sekä silkkinen säilytyspussi.

Amoa Duo 2-in-1 Liukuvoide + hierontaöljy 150 ml

Amoa Duo 2-in-1 Liukuvoide + hierontaöljy 150 ml

11,06 €
1 l = 73,73 €
AMOA DUO 2-IN-1 on vesipohjainen ja turvallinen liukuvoide + hierontaöljy, jossa mukana ihoa pehmentävää ja hoitaa Aloe barbadensis-öljyä.

Amoa Aqua Basic + Panthenol liukuvoide 50 ml

Amoa Aqua Basic + Panthenol liukuvoide 50 ml

6,96 €
1 l = 139,20 €
AMOA AQUA BASIC on vesipohjainen ja turvallinen perusliukuvoide, jossa ihoa pehmentävää pantenolihappoa. Maustamaton, hajustamaton. Ei sisällä parabeeneja.