Etusivu Tuotteita naisille Kosmetiikka Avène Rasvainen iho

Rasvainen iho

Rasvainen iho

Rasvaisessa ihossa talineritys on runsasta ja talin laatu muuttunut. Ihossa on epäpuhtauksia ja sen väri on huono. Rasvaisessa ihossa voidaan erottaa kaksi tyyppiä, oleosa-iho ja sicca-iho. Oleosa-iho on rasvaisen kiiltävä ja sicca-ihon pinta on hilseilevä.


Avène Cleanance Anti-Shine regulating lotion 40 ml

Avène Cleanance Anti-Shine regulating lotion 40 ml

16,71 €
1 l = 417,75 €
Rasvaiselle ja akne iholle kevyt, täysin öljytön, hoitava ja kosteuttava emulsiovoide. Voide lievittää tulehduksia ja ihoärsytystä, tasapainottaa talineritystä jo talirauhasessa. Voiteessa olevat, talia imevät mikrokapselit, pitävät ihon mattapintaisena ja imevät päivän aikana erittyvää talia itseensä.

Avène Cleanance Lotion Purifying Anti-Shine 200 ml

Avène Cleanance Lotion Purifying Anti-Shine 200 ml

16,30 €
1 l = 81,50 €
Hoitoneste rasvaiselle ja akne iholle. Rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Vaikutukseltaan tehokas hoitoneste tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan tuotteessa olevan kaoliinin ansiosta. Hoitoneste kuorii kevyesti ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja ehkäisee näin talirauhasten tukkeutumisen.

Avene Cleanance Spot Treatment 0,25 G

Avene Cleanance Spot Treatment 0,25 G

15,02 €
Hoitava ja kuivattava, paikallisesti finneille käytettävä kynä, joka hoitaa olemassa olevat finnit ja ehkäisee uusien muodostumista. Antibakteerinen, hajustamaton ja väritön koostumus. Vaikuttavina aineina tulehdusta rauhoittavaa sinkkiglukonaattia, talineritystä tasapainottavaa kurpitsauutetta ja kaoliinia sekä kuollutta solukkoa kuorivaa salisyylihappoa.

Avène Lip Balm with Cold Cream

Avène Lip Balm with Cold Cream

8,72 €
Huulivoide rohtuvien ja halkeilevien huulten hoitoon ja rohtumien ennaltaehkäisyyn. Sopii esim. atoopikoille ja ääriolosuhteisiin kuten merelle, pakkaseen ja vuoristoon. Huulivoiteessa on sukralfaattia, joka suojaa huulia ja siten nopeuttaa ruhtumien paranemista. Antaa pitkäaikaisen suojan huulille, 3-4 tuntia.

Avène Cleanance Soapless Cleansing Gel 200 ml

Avène Cleanance Soapless Cleansing Gel 200 ml

15,25 €
1 l = 76,25 €
Alkoholiton, raikas puhdistusgeeli, joka ei myöskään sisällä saippua-aineita, puhdistaa perusteellisesti rasvaisen, näppyläisen ihon ärsyttämättä ja kuivattamat ihoa. Lievittää ihoärsytystä ja tulehduksia sekä tasapainottaa tehokkaasti talineritystä.

Avène Gentle Eye Make-up Remover 100 ml

Avène Gentle Eye Make-up Remover 100 ml

13,27 €
1 l = 132,70 €
Hajustamaton silmämeikinpoistoaine vesiliukoisen meikin poistoon. Kirkas rasvaton geelikoostumus, sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille. Ei kirvele, koska pH-arvo sama kuin kyynelnesteessä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ohutta ja herkkää silmänympärystän ihoa.

Avène Gentle purifying scrub - kuorintavoide 50 ml

Avène Gentle purifying scrub - kuorintavoide 50 ml

21,45 €
1 l = 429,00 €
Erityisesti herkälle iholle kehitetty kuorintavoide, jossa sekä mekaanisesti että kemiallisesti kuoriva vaikutus. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös couperosa iholle.

Avène Thermal Spring Water in spray

Avène Thermal Spring Water in spray

9,33 €
1 l = 62,20 €
Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtyneen ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle.
Avène Deodorant  Roll-on 50 ml

Avène Deodorant Roll-on 50 ml

12,83 €
1 l = 256,60 €
Alkoholiton, parabeenisäilöntäaineeton roll-on deodoratti herkille kainaloille. Ei sisällä alumiinisuoloja. Patentoitu vaikutusmekanismi, joka vapauttaa tehoaineita koko vaikutusajan ja tekee deodorantista pitkävaikutteisen ja tehokkaan. Kevyt raikas hajuste. Ei tahraa, kuivuu nopeasti

Avene Hydrance Optimale Hydrating Serum 30 ml

Avene Hydrance Optimale Hydrating Serum 30 ml

27,55 €
1 l = 918,33 €

Uusi, rauhoittava ja kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Seerumilla on nopea, pitkäkestoinen ja tehokas kosteuttava vaikutus, joka raikastaa ja poistaa väsymyksen merkit.