Etusivu Tuotteita naisille Kosmetiikka Avène Sekaiho

Sekaiho

Sekaiho

Sekaihossa on sekä rasvaisia että normaaleja tai kuivia alueita. Kasvojen keskikolmio ns. T-alue on rasvainen ja iho on muuten normaali tai kuiva. Ihon verenkierto ja väri ovat huonot. Rasvaisilla alueilla on mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Myös ihon kosteuspitoisuus on alentunut.


Avéne Hydrance Optimale Light UV20 Hydrating Cream 40 ml

Avéne Hydrance Optimale Light UV20 Hydrating Cream 40 ml

23,66 €
Kosteuttava ja suojaava päivävoide pintakuivalle, normaalille ja sekaiholle. Kosteuttaa tehokkaasti ja palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon. Voiteessa mukana tehokas aurinkosuoja SPF 20.

Avene Cleanance Spot Treatment 0,25 G

Avene Cleanance Spot Treatment 0,25 G

15,02 €
Hoitava ja kuivattava, paikallisesti finneille käytettävä kynä, joka hoitaa olemassa olevat finnit ja ehkäisee uusien muodostumista. Antibakteerinen, hajustamaton ja väritön koostumus. Vaikuttavina aineina tulehdusta rauhoittavaa sinkkiglukonaattia, talineritystä tasapainottavaa kurpitsauutetta ja kaoliinia sekä kuollutta solukkoa kuorivaa salisyylihappoa.

Avène Gentle purifying scrub - kuorintavoide 50 ml

Avène Gentle purifying scrub - kuorintavoide 50 ml

21,45 €
1 l = 429,00 €
Erityisesti herkälle iholle kehitetty kuorintavoide, jossa sekä mekaanisesti että kemiallisesti kuoriva vaikutus. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös couperosa iholle.

Avène Gentle Toner 200 ml

Avène Gentle Toner 200 ml

19,32 €
1 l = 96,60 €
Alkoholiton, rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Täydentää ihonpuhdistuksen, virkistää ja pehmentää ihoa. Kasvovedessä on runsaasti ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavia silikaatteja.

Avène Gentle Eye Make-up Remover 100 ml

Avène Gentle Eye Make-up Remover 100 ml

13,27 €
1 l = 132,70 €
Hajustamaton silmämeikinpoistoaine vesiliukoisen meikin poistoon. Kirkas rasvaton geelikoostumus, sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille. Ei kirvele, koska pH-arvo sama kuin kyynelnesteessä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ohutta ja herkkää silmänympärystän ihoa.

Avène Thermal Spring Water in spray

Avène Thermal Spring Water in spray

9,33 €
1 l = 62,20 €
Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtyneen ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle.
Avène Deodorant  Roll-on 50 ml

Avène Deodorant Roll-on 50 ml

12,83 €
1 l = 256,60 €
Alkoholiton, parabeenisäilöntäaineeton roll-on deodoratti herkille kainaloille. Ei sisällä alumiinisuoloja. Patentoitu vaikutusmekanismi, joka vapauttaa tehoaineita koko vaikutusajan ja tekee deodorantista pitkävaikutteisen ja tehokkaan. Kevyt raikas hajuste. Ei tahraa, kuivuu nopeasti

Avene Hydrance Optimale Hydrating Serum 30 ml

Avene Hydrance Optimale Hydrating Serum 30 ml

27,55 €
1 l = 918,33 €

Uusi, rauhoittava ja kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Seerumilla on nopea, pitkäkestoinen ja tehokas kosteuttava vaikutus, joka raikastaa ja poistaa väsymyksen merkit.