EtusivuINTIIMIAPTEEKKI.FIIntiimialueen hyvinvointiin Repadina Plus Hyaluron 10 mg emätinpuikot 10 kpl


Repadina Plus Hyaluron 10 mg emätinpuikot 10 kpl


Repadina Plus® – luonnollinen ratkaisu emättimen kuivuuteen

Monet naiset kärsivät emättimen kuivuudesta. Arviolta yli 90% kärsii siitä vähintään kerran elämänsä aikana. Tavallisia oireita ovat kutina, kirvely, ärsytys, arkuus ja yhdyntäkivut.

Tavallisin syy emättimen kuivuuteen on elimistön vähentynyt estrogeenin tuotanto. Tätä esiintyy erityisesti vaihdevuosina. Muita yleisiä emättimen kuivuuden aiheuttajia ovat erilaiset lääkitykset (esim. e-pillerit ja masennuslääkkeet), synnytys ja imetys, liiallinen veden tai saippuan käyttö, stressi, kova fyysinen harjoitus, syöpähoidot ja gynekologiset leikkaukset.

Repadina Plus sisältää vaikuttavana aineena 10 mg hyaluronihappoa. Valmiste nopeuttaa emättimen limakalvon paranemisprosessia. Repadina Plus ei sisällä hormoneja eikä säilöntäaineita.

  • Repadina Plus on ainutlaatuinen tuote, joka luonnollisella ja tehokkaalla tavalla auttaa vähentämään emättimen kuivuutta.
  • Repadina Plus sisältää kaksi vaikuttavaa ainetta, jotka sekä lievittävät oireita että myös edesauttavat palauttamaan emättimen luonnollisen kosteuden.
  • Repadina Plus on luonnollinen tuote, joka dokumentoidusti nopeuttaa emättimen limakalvon paranemisprosessia.
  • Repadina Plus on luonnollinen ratkaisu emättimen kuivuuteen - ilman hormoneja, hajusteita ja parabeeneja.

Repadina Plus käyttö:

Yksi emätinpuikko yöksi tai lääkärin ohjeen mukaan. Hoidon pituus riippuu oireiden kehittymisestä. Repadina Plus -emätinpuikkoja voidaan käyttää pitkiäkin aikoja, mikäli se on välttämätöntä oireiden lievittämiseksi.

 

 

18,79 €Selaa myös nämä tuoteryhmät: Intiimialueen hyvinvointiin, Emättimen tasapainoon ja hyvinvointiin, Emättimen tasapainoon ja hyvinvointiin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Elivo Hoitava liukastingeeli 75 ml
8,45 € (1 l = 112,67 €)
Play O Herkistävä intiimivoide 15 ml
21,24 € (1 l = 1 416,00 €)
TARJOUS Vagisan emätinvoide 50 g
16,00 € (1 kg = 320,00 €)
Multi-Gyn LiquiGel 30 ml
8,77 € (1 l = 292,33 €)
Elivo Intiimipesuneste 200 ml
7,35 € (1 l = 36,75 €)

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 1
Arvioiden keskiarvo: 5
Todella hyvä koostumus ja mieto hyvä tuoksu. (12.4.2012)
Olen käyttänyt 2 tarjous pakettia ja täytyy sanoa, että on vieläkin parempaa, kuin Cicatridina. Tulee ihan nuoruusajat mieleen, kun on niin kostea olo:)