Korvat ja silmät

Korvat ja silmät

Korvat ja silmät


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Care4pets EYE CLEAN hellävarainen puhdistusliuos sisältää kosteuttavia ja lievästi antimikrobisia ainesosia. Liuos sopii silmien ja silmäluomien puhdistamiseen kaikille eläimille.

Normaalihinta 5,20 €
4,40 €
Säästät 15 %
1 l = 88,00 €

Uusi

Hellävarainen ja säilöntäaineeton kostutustippa lemmikeille. Kostuttavana aineena luonnollinen hyaluronaani. Valmistettu Suomessa.

16,50 €

Kostutetut pyyhkeet silmien alueen puhdistamiseen. Sopii koirille ja kissoille. 

12,24 €
Toimituksen paino: 0,2 kg

Korvavahaa pehmentävä antiseptinen puhdistusaine kissoille ja koirille.

21,42 €
Toimituksen paino: 0,2 kg
1 l = 214,20 €

Propyleeniglykoliin yhdistettyä hunajaa sisältävät Vetramil korvatipat korvakäytävän punoitukseen ja kutinaan.

18,78 €
Toimituksen paino: 0,2 kg
1 l = 1 252,00 €

Kosteuttava silmägeeli koirille ja kissoille.

17,04 €

Virbac Eye cleanser on silmän ja silmäluomen puhdistukseen tarkoitettu hellävarainen silmähuuhde. Sopii myös roskan huuhtomiseen silmästä.

12,54 €

Maxim -hoitosarjan silmähuuhde koirien ja kissojen silmien ja silmäluomien puhdistukseen ja rähmän poistoon. Säännöllinen silmien pyyhkiminen puhtaalla liinalla ja silmähuuhteella estää tulehdusten muodostumista ja vaaleitten karvojen värjääntymistä silmien alta. Etenkin ruttunaamaiset ja silmien läheltä karvaiset koirat ovat taipuvaisia silmien ärsytysoireisiin. Ota Maxim silmähuuhde osaksi koiraystäväsi päivittäistä huolenpitoa.

Maxim Eye Bath: Used when there are ?akes and dirt around the eyes. Can be used for all animals.

8,55 €

Puhdistustuote kissojen korville. Sopii mm. vaikun sekä korvapunkin aiheuttaman eritteen poistamiseen. Ei tule käyttää, jos tärykalvo on puhjennut.

9,88 €

Tehokkaasti korvavahaa liuottava korvahuuhde kissoille ja koirille. Sopii erityisesti koiraroduille, joilla on riippuvat korvat sekä koirille ja kissoille, joilla on paljon vaikkua korvissa.

22,40 €

Otoact Light on nyt Otoact! Antiseptinen korvanpuhdistusliuos täysikasvuisille koirille, koiranpennuille ja kissoille. Liuottaa korvavahan hellävaraisesti.

 

17,34 €
1 l = 173,40 €

Fysiologisesti isotoninen ja pH-neutraali liuos, joka puhdistaa koiran ja kissan korvakäytävän hellävaraisesti, häiritsemättä korvakäytävän solujen toimintaa. Liuoksen sisältämät misellit tehostavat korvavahan poistoa. Aldehydi kompleksi tekniikka tuo miellyttävän ja raikkaan tuoksun. Samalla se neutralisoi korviin muodostunutta pahaa hajua tehokkaasti.
14,40 €

Hyvin siedetty Epi-otic korvanpuhdistusaine on kehitetty erityisesti koiran ja kissan ulkokorvan tulehduksen ennaltaehkäisyyn ja kontrollointiin. Epi-Oticin ainutkertaisuus perustuu sen ainesosien toisiaan täydentävään ja vahvistavaan puhdistustehoon.

16,72 €

Koiran ja kissan korvanpuhdistusaine hygieenisissä annospulloissa. Liuottaa tehokkaasti korvavahaa ja likaa sekä vähentää ja ennaltaehkäisee ärsytystä. Hygieeninen ja helppokäyttää.

14,56 €

Lääke

Otita para vet korvatipat on tarkoitettu koiran ja kissan korvapunkkitartunnan hoitoon. Sen vaikuttavan aineet ovat krotamitoni, hydrokortisoniasetaatti ja bentsokaiini. Krotamitoni on korvapunkkien häätöön tarkoitettu aine. Sillä on todettu olevan myös kutinaa poistavia ominaisuuksia. Hydrokortisoni vähentää ihon paikallishoidossa tulehdusta ja kutinaa. Bentsokaiini lievittää kipua ja kutinaa. Valmistetta ei tule käyttää muun kuin korvapunkin aiheuttaman korvatulehduksen yhteydessä eikä tapauksissa, joissa hoidettavan korvan tärykalvo on puhjennut.
14,37 €
1 l = 1 437,00 €

Hoitavat ja voitelevat steriilit silmätipat ärtyneille silmille. Tipat sopivat myös haavojen ja traumojen tukihoitoon. Aptus SentrX Eye Gel tipat sopivat kissoille, koirille ja hevosille.

 

128,99 €
1 l = 4 299,67 €

Vetericyn Antiseptinen korvahuuhde sopii ympäristöperäisiin korvien ärsytystiloihin, korvien rutiinipuhdistukseen sekä korvan alueen ihovaurioiden puhdistukseen. Sopii kaikille eläinlajeille.

24,90 €

Vetericyn antiseptinen silmägeeli sopii ympäristöperäisten silmien ärsytystilojen hoitoon sekä silmien puhdistukseen vierasmateriaaleista, kuten pölystä ja hiekasta. 

29,85 €

Vetericyn antiseptinen silmähuuhde sopii silmien ympäristöperäisten ärsytystilojen hoitoon, silmien rutiinipuhdistukseen sekä silmien puhdistukseen vierasesineistä (pöly, hiekka). Sopii kaikille eläinlajeille. 

24,90 €

Vetcare Korvapuhdiste sisältää etikka- ja boorihappoa, joilla on bakteerien ja hiivojen elinolosuhteita ja lisääntymistä heikentäviä ominaisuuksia. 

13,68 €
1 l = 136,80 €

L-lysiiniä sisältävä hyvänmakuinen täydennysrehu kissoille. Helppo annostella.

38,00 €
1 l = 380,00 €

Uusi

Hellävarainen silmähuuhde lemmikin silmien puhdistukseen ja huuhteluun. Hajusteeton ja steriili koostumus. Valmistettu Suomessa.

10,80 €

Uusi

Koirille, kissoille ja hevosille kehitetty silmägeeli ltukihoitona kuivien silmien hoitoon sekä anestesian yhteydessä käytettäväksi.

13,30 €