Etusivu KOIRAN OMA APTEEKKI Matolääkkeet

Matolääkkeet

 

Koirat on hyvä madottaa säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa niiden hyvinvointi. Lääkitys tulisi antaa 2-3 kertaa vuodessa - tiineenä oleville ja pennuille tiheämmin. Tavallisimmin suomalaisilta koirilta löytyy suolinkaisia ja hakamatoja. Jos koiran ruokavalioon kuuluu raakaa järvikalaa, tulee matolääkkeen tehota myös heisimatoihin. Hirvimetsällä käyville koirille suositellaan myös ekinokokkeihin tehoavaa valmistetta.


Lisätietoa koirien sisäloisista ja niiden hoidosta

 

Verkkosivuapteekki_banneri_matolaake.png1 - 10 välillä 15 tulosta
  • 1
DRONTAL COMP matolääke koirille 2 tai 24 tablettia

Lääke DRONTAL COMP matolääke koirille 2 tai 24 tablettia

8,80 €

Drontal comp vet on matolääke koirien pyörömatojen ja heisimatojen häätöön. Kerta-annoksena annettava lääke sisältää febanteelia, pyranteelia ja pratsikvantelia, jotka tehoavat kaikkiin merkittävimpiin sisäloisiin kuten pyörömatoihin ja heisimatoihin. Tabletit annetaan koiralle suun kautta juuri ennen ruokintaa sellaisenaa tai ruokaan sekoitettuna. Kerta-annoksena 1 tabletti 10 painokiloa kohden

DRONTAL COMP FORTE matolääke koirille 2 tai 8 tablettia

Lääke DRONTAL COMP FORTE matolääke koirille 2 tai 8 tablettia

20,66 €

Matolääke isompien koirien pyörömatojen ja heisimatojen häätöön. Kerta-annoksena annettava lääke sisältää febanteelia, pyranteelia ja pratsikvantelia, jotka tehoavat kaikkiin koirien merkittävimpiin sisäloisiin kuten pyörömatoihin ja heisimatoihin.Tabletit annetaan koiralle suun kautta sellaisenaan juuri ennen ruokintaa tai sekoitetaan ruokaan. Kerta-annoksena 1 tabletti 35 painokiloa kohden.

 

DOLPAC VET matolääke pienille (1-6 kg) koirille, 10 tablettia

Lääke DOLPAC VET matolääke pienille (1-6 kg) koirille, 10 tablettia

18,24 €
Dolpac Vet on koirien tablettimuotoinen matolääke. Sen vaikuttavat aineet ovat pratsikvanteli, oksanteeli ja pyranteeli. Dolpacia käytetään painonmukaisin annoksin koirien sukkulamatojen ja heisimatojen aikuismuotojen häätöön.

DOLPAC VET matolääke keskikokoisille (3-30 kg) koirille, 6 tablettia

Lääke DOLPAC VET matolääke keskikokoisille (3-30 kg) koirille, 6 tablettia

19,83 €
Dolpac Vet on koirien tablettimuotoinen matolääke. Sen vaikuttavat aineet ovat pratsikvanteli, oksanteeli ja pyranteeli. Dolpacia käytetään painonmukaisin annoksin koirien sukkulamatojen ja heisimatojen aikuismuotojen häätöön.

DOLPAC VET matolääke suurille (10-75 kg) koirille, 3 tablettia

Lääke DOLPAC VET matolääke suurille (10-75 kg) koirille, 3 tablettia

17,90 €
Dolpac Vet on koirien tablettimuotoinen matolääke. Sen vaikuttavat aineet ovat pratsikvanteli, oksanteeli ja pyranteeli. Dolpacia käytetään painonmukaisin annoksin koirien sukkulamatojen ja heisimatojen aikuismuotojen häätöön.

AXILUR 22% matolääke 10 x 10 g rakeet

Lääke AXILUR 22% matolääke 10 x 10 g rakeet

53,04 €
Matolääke koirien ja kissojen sukkulamatojen kypsien ja epäkypsien muotojen, Taenia-heisimatojen häätöön sekä koirien kliinisen Giardia-infektion hoitoon. Axiluria käytetään myös vastasyntyneiden pentujen suolinkais- ja hakamatoinfektioiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon lääkitsemällä narttu tiineyden loppuvaiheessa ja imetyksen alkuvaiheessa. Valmisteen vaikuttava aine on fenbendatsoli. Axilur-rakeita suositellaan käytettäväksi esimerkiksi isoilla koirilla ja kenneleissä. Rakeet ovat ovat suositeltavin lääkemuoto yli 40 kg painaville koirille. Kissoilla ja pienillä koirilla voidaan käyttää Axilur 250 mg tabletteja ja isommilla koirilla Axilur 500 mg tabletteja.

AXILUR 500 mg matolääke 10 tablettia

Lääke AXILUR 500 mg matolääke 10 tablettia

15,16 €
Matolääke koirien ja kissojen sukkulamatojen kypsien ja epäkypsien muotojen, Taenia-heisimatojen häätöön sekä koirien kliinisen Giardia-infektion hoitoon. Axiluria käytetään myös vastasyntyneiden pentujen suolinkais- ja hakamatoinfektioiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon lääkitsemällä narttu tiineyden loppuvaiheessa ja imetyksen alkuvaiheessa. Valmisteen vaikuttava aine on fenbendatsoli. Axilurin annos on yksi 500 mg tabletti 10 elopainokiloa kohti päivittäin kolmena peräkkäisenä päivänä. Axilur 500 mg tabletit soveltuvat parhaiten käytettäväksi vähintään 10 kg painavilla koirilla, pienille koirille ja kissoille sopii parhaiten Axilur 250 mg vahvuus ja yli 40 kg painaville koirille Axilur vet 22 % rakeet.

AXILUR 250 mg matolääke 10 tai 20 tablettia

Lääke AXILUR 250 mg matolääke 10 tai 20 tablettia

9,13 €
Matolääke koirien ja kissojen sukkulamatojen kypsien ja epäkypsien muotojen, Taenia-heisimatojen häätöön sekä koirien kliinisen Giardia-infektion hoitoon. Axiluria käytetään myös vastasyntyneiden pentujen suolinkais- ja hakamatoinfektioiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon lääkitsemällä narttu tiineyden loppuvaiheessa ja imetyksen alkuvaiheessa. Valmisteen vaikuttava aine on fenbendatsoli. Axilur 250 mg tabletteja suositellaan kissoille ja pienillä koirille. Axilurin annos on 250 mg tabletti 5 elopainokiloa kohti päivittäin kolmena peräkkäisenä päivänä.
CANEX VET 2,2 % matolääke koiralle  10 g tai 24 g tuubi tai 16 g ruisku

Lääke CANEX VET 2,2 % matolääke koiralle 10 g tai 24 g tuubi tai 16 g ruisku

6,46 €
Canex oraalipasta on suoraan tuubista tai ruiskulla suun kautta annosteltava matolääke koiralle. Sitä käytetään koiran suoliston suolinkais- ja hakamatotartuntojen hoitoon, 10 g pakkauksen sisältö riittää 15 kg painavan, 16 g pakkauksen sisältö 24 kg painavan ja 24 g pakkauksen sisältö 36 kg painavan koiran kertakäsittelyyn.
DRONCIT 50 mg matolääke kissoille ja koirille 2 tai 20 tablettia

Lääke DRONCIT 50 mg matolääke kissoille ja koirille 2 tai 20 tablettia

7,70 €

Droncit on tablettimuotoinen matolääke heisimatojen häätöön kissoille ja koirille. Kerta-annoksena annettava lääke sisältää vaikuttavana aineena pratsikvantelia. Kerta-annoksena 1 tabletti 10 painokiloa kohden, tabletit voi puolittaa

1 - 10 välillä 15 tulosta
  • 1