Devisol Strong 50 µg 200 tablettia

Varastossa

24,49


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto - Jämsän apteekki 0 €, Nouto - Noutolokerosta 0 €, Posti - Postipaketti, Posti - Kotipaketti 9,90 €, Priority Parcel EU-maat, EMS - Express Mail Service EU:n ulkopuolelle, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto - Lähi-paketti

Pienikokoinen, hedelmäinen imeskelytabletti, joka sisältää 50 µg D3-vitamiinia. DeviSol Strong 50 µg on vahvin lisä DeviSol -tuoteperheeseen.

50 mikrogramman vahvuus on kehitetty erityisesti lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen. Lisääntynyt D-vitamiinin tarve voi liittyä moniin kroonisiin sairauksiin, esimerkiksi MS-tautiin, reumaan, nivelrikkoon, diabetekseen ja moniin syöpäsairauksiin. Runsaasti ylipainoiset tarvitsevat myös normaalia enemmän D-vitamiinia.

Pienikokoisen ja hyvänmakuisen imeskelytabletin avulla annostelu on helppoa ja tarkkaa. DeviSol Strong 50 µg makuna on raikkaan heldelmäinen sitrus - sama kuin muissakin DeviSol imeskelytableteissa. Tabletti on helposti suussa hajoava ja sen voi joko imeskellä, pureskella, niellä tai tarvittaessa jauhaa.

DeviSol on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta. Hammasystävällinen - makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

 

Annostus: 1 tabletti päivässä

 

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), Kolekalsiferoli(D3)-valmiste, Paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi), Täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), Sitrusaromi

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 213 g
Multivita Omegalive Strong 100 kapselia
20,50 (1 Kapselia = 0,21 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: D-Vitamiinit, Devisol