Gynevia emätingeeli 8 x 5 ml

17,40


Mahdolliset toimitustavat: Nouto - Jämsän apteekki 0 €, Posti - Postipaketti, Posti - Kotipaketti 9,90 €, EMS - Express Mail Service EU-maat, Priority Parcel EU-maat, EMS - Express Mail Service EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto - Lähi-paketti

Gynevia lievittää bakteerivaginoosin oireita ja ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä uusiutumista. Lievittää epämiellyttävää tunnetta ja hajua emättimessä. Palauttaa emättimen normaalin pH:n ja bakteerikannan. Gynevialla on myös limakalvoja kosteuttava, soluja uudistava vaikutus.

Mitkä ovat bakteerivaginoosin oireet?

Pahanhajuinen ja runsas emätinvuoto sekä epämukava tunne emättimessä ovat tyypillisimpiä bakteerivaginoosin oireita. Bakteerivaginoosi on hyvin yleinen vaiva. Emättimen bakteeritasapainon häiriötilassa emättimen pH-arvo nousee (>4,5) ja hyvät maitohappobakteerit korvautuvat patogeeneilla.

Miten Gynevia toimii?

Gynevia sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän glyserolia, maitohappoja ja uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja. Gynevian sisältämä α-GOS edistää selektiivisesti hyvien laktobasillien lisääntymistä. Patogeenit eivät pysty käyttämään sitä ravintoaineena. Maitohappo tukee α-GOS:in toimintaa vahvistamalla ja ylläpitämällä emättimen pH:n luonnollista tasapainoa. Nämä ominaisuudet yhdessä taltuttavat tulehduksen. Gynevian sisältämä glyseroli kosteuttaa ja suojaa emättimen limakalvoa.

Miten Gynevia käytetään?
 

Kun sinulla on bakteerivaginoosi ensimmäistä kertaa

Mikäli epäilet, että sinulla on bakteerivaginoosi ja oireet ovat huomattavat, on hyvä varmistaa diagnoosi lääkärin vastaanotolla. Lievässä bakteerivaginoosin oirekuvassa Gyneviaa käytetään yksi annos päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. Hoito toistetaan seuraavien kuukautisten jälkeen. Gyneiva -emätingeeli annostellaan emättimeen. Kädet pestään ennen ja jälkeen tuotteen annostelun.

Kun haluat katkaista bakteerivaginoosikierteen

Gynevia ennaltaehkäisee tutkitusti bakteerivaginoosin uusiutumista. Toistuvissa bakteeritasapainon häiriötilanteissa Gyneviaa käytetään yksi annos päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. 8-päiväinen hoito toistetaan 6 kuukauden välein alkaen kuukautisten päättymistä seuraavana päivänä..

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Elivo Hoitava liukastingeeli 75 ml
8,50 (1 l = 113,33 €)
Membrasin Vaginal Vitality Cream
alkaen 13,60 (1 l = 453,33 €)
Compliflora Femina 10 kapselia Maitohappobakteeri
11,40 (1 Kapselia = 1,14 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Bakteerivaginoosi, Vaihdevuosioireisiin