Nailner Active Cover Nude 30 ml

Varastossa

30,91


Nailner Active Cover muuttaa kynnen mikroympäristöä muuttamalla kynnenalustan happamaksi. Nailner Active Cover sisältää happamia ainesosia, jotka pystyvät läpäisemään kynnen ja hoitavat siten kynttä sekä ulko- että sisäpuolelta. Yleensä vie kuukausia ennen kuin sairastunut kynsi näyttää jälleen täysin normaalilta. Varpaankynnet kasvavat keskimäärin 1,5 mm kuukaudessa. Nailner Active Cover alentaa välittömästi kynnen pH-arvoa ja muodostaa siten kynsisienen kasvun kannalta epäsuotuisan ympäristön. Vahingoittuneen kynnen kasvu vie aikaa. Nailner Active Cover -valmiste on kliinisissä kokeissa osoitettu tehokkaaksi.

 

Annostelu:
  1. Nailner Active Cover -valmistetta käytetään kerran päivässä mielellään suihkun jälkeen. Ennen valmisteen käyttöä kynsi puhdistetaan ja siitä poistetaan aiemmin levitetty kerros.
  2. Ravista pulloa huolellisesti ennen valmisteen käyttöä. Levitä sitten siveltimellä valmistetta koko kynnen alueelle. Varmista, että levität riittävän kerroksen Nailner Active Cover -valmistetta. Pullossa saattaa olla jäämiä kuivuneesta valmisteesta. Pyyhi siveltimestä kuivuneet palaset. Tämä on normaalia, kun aine joutuu kosketuksiin ilman kanssa. Ne eivät heikennä tuotteen laatua tai tehoa. Jos olet levittänyt tuotetta kynttä ympäröivälle iholle, poista jäämät iholta varovasti.
  3.  Anna valmisteen kuivua kynnen pintaan. Siihen menee 3–5 minuuttia. Kun valmiste kuivuu, näkyy hiljalleen häviävä kumimainen pinta. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa pukea sukat ja/tai kengät jalkaan vasta, kun on kulunut 5 minuuttia valmisteen levittämisestä. Valmisteen levittämisen jälkeen kynnen alla tuntuva kutina kuuluu asiaan ja johtuu siitä, että valmiste imeytyy kynteen. Tuotetta ei pidä käyttää terveisiin kynsiin.
  4. Kynnen päälle muodostuvan kerroksen pinta on vedenkestävä ja kestää normaalia kulumista ja hankausta. Kerros saattaa irrota liuskoina kynnen reunoilta, mutta se ei vähennä valmisteen tehoa.
  5. Kerros irrotetaan 24 tunnin kuluttua. Se tehdään kuorimalla kerros irti kynnen reunasta tai kulmasta lähtien. Rullaa koko kerros varovasti irti kynnestä. Se saattaa onnistua helpommin lämpimässä vedessä. Levitä uusi kerros valmistetta ohjeiden mukaisesti. Pese kädet huolellisesti aina valmisteen poistamisen ja uuden kerroksen levittämisen jälkeen. Saat parhaan hoitotuloksen, kun käsittelet kynttä vähintään 3 kuukautta ja jatkat hoitoa, kunnes kynsi on täysin parantunut.
  6. Varmista valmisteen jokaisen käyttökerran jälkeen, että pullo on hyvin suljettu, jotta aine ei haihdu. Pullon reunaan voi muodostua kalvo.

Suosittelemme myös

Nailner 2 in 1 kynsisienen hoitokynä 4 ml
27,50
Toimituksen paino: 0,032 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 0,079 kg
Sebamed korjaava jalkavoide 100 ml
9,67 (1 ml = 0,10 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kynsisienen hoito, Nailner