Sedix 28 tablettia

In stock

14.47
1 tablet(s) = 0.52 €


Available delivery methods: Pick Up, Pick Up - Noutolokero, Postal Parcel Domestic, Posti - Home Parcel 9,90 €, EMS - Express Mail Service EU, Priority Parcel to EU, EMS - Express Mail Service outside the EU, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto Domestic Parcel
1 tablet(s) = 0.52 €

Sedix (passiflora incarnata) on perinteinen kasvirohdosvalmiste, joka lievittää lievää henkistä stressiä ja helpottaa nukahtamista. Valmiste soveltuu käytettäväksi myös päiväsaikaan vähentämään hermostuneisuutta, ärtyneisyyttä tai huolestuneisuutta. Valmisteen ei ole havaittu aiheuttavan haittavaikutuksia.

• Lievittää lieviä henkisen stressin oireita
• Helpottaa nukahtamista
• Ei havaittu aiheuttavan haittavaikutuksia

Joka kolmas kärsii uniongelmista

Joka kolmas suomalainen kärsii uniongelmista jopa viikoittain. Etenkin unettomuus on lisääntynyt. Sängyssä kääntyillään myöhään yöhön asti nukahtamatta. Tähän on useita syitä, mutta tavallinen syy voi olla stressi ja rauhattomuus. Ajatus seuraavasta päivästä ilman lepoa ja unen tuomaa virkistystä voi pahentaa ongelmaa. Tämä saattaa aiheuttaa kierteen, jossa olo on toivoton ja turhautunut. Tähän voit saada avun Sedix-valmisteen avulla. Sedix on perinteinen kasvirohdosvalmiste, jota käytetään lievittämään lieviä henkisen stressin oireita ja helpottamaan nukahtamista.

Ajatus on kirkas seuraavana päivänä

Sedix-valmisteen ei ole havaittu aiheuttavan haittavaikutuksia, kuten väsymystä tai sekavuutta käytön jälkeisenä päivänä. Tämä on tärkeää, sillä voit toimia normaalisti töissä, opiskelussa tai muissa päivittäisissä toiminnoissa.

Toimii päivällä ja yöllä

Jos unensaanti on kiinni rauhattomasta olosta tai häiritsevistä ajatuksista, saattaa Sedix-valmiste auttaa. Valmistetta käytetään lievittämään lieviä henkisen stressin oireita myös päivällä.

Ei havaittuja haittavaikutuksia

Valmisteen ei ole todettu aiheuttavan käytön lopettamisesta johtuvia haittavaikutuksia.

Rekisteröity perinteinen kasvirohdosvalmiste

Lääkeviranomainen (FIMEA) valvoo Suomessa markkinoilla olevien valmisteiden rekisteröintiä, laatua ja turvallisuutta. Sedix on rekisteröity perinteiseksi kasvirohdosvalmisteeksi ja se on saatavilla ilman reseptiä apteekeista.

Sedix -valmisteen käyttö

Sedix-valmiste sisältää kuivattua kärsimyskukkauutetta (Passiflora incarnata L.).
Suositeltu annos aikuisille ja yli 12-vuotiaille
Lieviin henkisen stressin oireisiin: 1-2 tablettia aamulla ja illalla

Annosta voidaan nostaa kahdeksaan tablettiin vuorokaudessa lääkärin määräyksellä.
Helpottamaan nukahtamista: 1-2 tablettia puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa.
Niele tabletit runsaan veden kera.

Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet raskautta, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Jos oireesi pahenevat tai ne eivät lievene 2 viikon jälkeen, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin. Hoidon kesto ei saa ylittää 6 kuukautta. Indikaatiot perinteisten kasvirohdosvalmisteiden käyttöön perustuvat kokemukseen ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Customers who bought this product also bought

Melatonin Extra Strong Ratiopharm 1,9 mg 100 tablets
16.74 (1 tablet(s) = 0.17 €)

Browse this category: Sleep, Calm, Relax