Urinaid 60 tablettia

In stock

47.78


Urinaid on maistuva ravintolisä koirien virtsateiden hyvinvointiin. Urinaid sisältää neljää luonnosta saatavaa ainetta: D-mannoosia, karpaloa, granaattiomenaa ja rohdoskoisoa. Näiden tiedetään tukevan koiran virtsateiden terveyttä ja samalla lievittävän virtsatievaivoihin liittyvää tulehdusta ja stressiä.

 

Koostumus

D-Mannoosi

D-Mannoosin rakenne muistuttaa virtsateiden reseptoreja ja estää siksi poissulkevan kilpailun kautta bakteerien kiinnittymistä virtsateihin. D-Mannoosi ei varastoidu glykogeenina maksaan eikä käy läpi normaalia sokeriaineenvaihduntaa. Se on diabetesta sairastaville eläimille turvaööinen, sillä se suodattuu munuaisten kautta suoraan virtsarakkoon.

 

Granaattiomena (Punica granatum)

Valmisteeseen käytty granaattiomenauute sisältää valikoidun määrän punikalagiineja. Nämä polyfenolit kiinnittyvät bakteereihin ja estävät niiden lisääntymistä. Niillä on todettu olevan myös tulehdusta estäviä ominaisuuksia.

Karpalo (Vaccinium macrocarpon)

 

Kliiniset tutkimukset karpalon käytöstä ihmisillä ovat osoittaneet, että se estää tehokkaasti varsinkin toistuvia virtsatieinfektioita. Ainutlaatuisen kemiallisen rakenteensa ansiosta karpalo estää bakteerien kiinnittymistä virtsateitä verhoavaan epiteeliin ja syntyvät bakteeri-mannoosikarpalokompleksit eliminoituvat virtsasta.

 

Rohtokoiso/ Ashwagandha (Withania somnifera)

Rohtokoisojuuriuute sisältää sapoiineja, vitanolideja ja alkaloideja, joiden uskotaan estävän tulehdusta ja vähentävän ärsytystä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rohtokoisojuuriuute vähentää α-2-glykoproteiinipitoisuuksia ja lievittää ahdistusta.

 

Annostelu

Valmiste tehoaa parhaiten, kun se annetaan ennen ateriaa joko alla olevien tai eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

<10 kg: 1 tabletti vuorokaudessa

10 - 19 kg: 1½ tablettia vuorokaudessa

20-29 kg: 2 tablettia vuorokaudessa

> 30 kg: 3 tablettia vuorokaudessa

Vuorokausiannosta voi lisätä tarpeen mukaan.

 

Varoitus

Ei suositella käytettäväksi kantavilla nartuilla eikä yhdessä keskushermostoon vaikuttavien lääkeaineiden kanssa.

 

Valmistaja

VetPlus Ltd, Iso-Britannia

 

Maahantuoja Finnpharma Oy

 

Customers who bought this product also bought

Aktivait 60 kapselia
from 38.15
Multivita Omegalive Strong 100 kaps
20.50 (1 Capsule(s) = 0.21 €)

Browse this category: Urinary Track health