Feliway Pheromones for Cats

 

Feliway_-_tyynnyttaeae_ja_vaehentaeae_haeirioekaeyttaeytymistae

Feliway on kissan eri feromoneja sisältävä tuotesarja, joka on kehitetty lisäämään kissan turvallisuuden tuonnetta stressaavissa tilanteissa sekä vähentämään häiriökäyttäytymistä, kuten paikkojen merkkaamista.

Aloituspakkaus sisältää pistorasiaan kiinnitettävän haihduttimen sekä haihduttimeen kiinnitettävän feromonia sisältävän liuospullon. Liuos haihtuu huoneilmaan tasaisesti noin 4 viikon ajan. Feliway Optimum vaihtopullo on yhteensopiva myös Feliway Classic ja Feliway Friends haihduttimiin ja päinvastoin. Feliway haihduttimet ovat hajuttomia, eivätkä vaikuta kissan tietoisuuden tasoon eikä ihmisiin ja muihin eläimiin. Haihduttimien vaikutuksen tehostamiseksi voidaan käyttää myös suihkeita.

 

Feliway_Friends_lisaeae_kissojen_vaelistae_kiintymystae

Feliway tuoteperheessä on erilaisiin tilanteisiin kolme eri tuotetta, jotka sisältävät eri feromoneja tai feromonien yhdistelmän

Kissoilla ahdistuksen huomaa helpoiten, jos se alkaa merkkailla sisälle. Kissat voivat myös kynsiä pintoja, piiloutua tai käyttäytyä arvaamattomasti. Useamman kissan taloudessa kissojen välille voi syntyä konflikteja eli tuijottelua, toisen estämistä, jahtaamista ja jopa tappeluita.

Kissa merkitsee tuttua ja turvallista reviiriään naamaferomoneilla hieroessaan päällään huonekaluja, seiniä ja ihmistä. Jos reviirillä tapahtuu kissaa hermostuttavia muutoksia, se saattaa ruveta merkitsemään turvatonta aluetta virtsalla ja kynsimällä. Turvallisuuden tunne voidaan palauttaa Feliway Classic -valmisteella, joka sisältää kissojen naamferomonina F3. Feliway Classic -valmisteilla voidaan jo ennalta sopeuttaa kissaa uusiin ja jännittäviin asioihin, mm. muuttoon, matkustamiseen, hoidossa olemiseen ja uuteen perheenjäseneen. Saatavilla on haihdutin sekä suihke.

Kissojen välistä ystävyyttä voidaan parantaa Feliway Friends-valmisteella. Se on kissan nisäferomonin synteettistä vastinetta ja edesauttaa kissojen välistä vuorovaikutusta ja toisen kissan hyväksymistä. Kissat ovat hyvin perhekeskeisiä ja niiden lauma on tiivis yhteisö, johon uusien jäsenten liittyminen ei aina käy ihan helposti. Uusi kissa sopeutuu laumaan paremmin, kun otetaan jo ennalta käyttöön Feliway Friends haihdutin. Jos konfliktitilanteisiin liittyy myös virtsamerkkailua, voidaan Feliway Friends haihduttimen kanssa samanaikaisesti käyttää Feliway haihdutinta tai Feliway suihketta. 

Feliway-tuoteperheen uusin tuote Feliway Optimum tehoaa sekä ympäristön että kissojen välisiin haasteisiin sekä parantaa omistajan ja kissan välistä vuorovaikutusta. Feliway Optimum sisältää yhdistelmän kissan feromoneja (Feline Pheromone analog Complex, FPhC).


Display per page
Sort by

Feliway Optimum haihdutin ja liuos 48 ml

49.59
1 l = 1,033.13 €
Ships within 2-3 business days

Feliway Optimum vaihtopullo 48 ml

31.97
1 l = 666.04 €
Ships within 2-3 business days

Feliway Friends haihdutin ja liuos 48 ml

47.05
Ships within 2-3 business days

Feliway Friends täyttöpullo 48 ml

29.00
Ships within 2-3 business days

Feliway Friends täyttöpullot 3 x 48 ml

78.10
Ships within 2-3 business days

Feliway Classic feromonihaihdutin ja liuos 48 ml

47.05
Ships within 2-3 business days

Feliway Classic täyttöpullot 3 x 48 ml

78.10
Ships within 2-3 business days