1 - 1 of 36 results

Back on Track Pitkähihainen T-paita

55.00


Back on Trackin tuotteet ovat valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keramiikkapartikkelit on sulatettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehon lämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takaisin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä, jolloin Back on Track -tuotteita käytetään ennen treenausta tai kilpailua.
  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Paita on ihanteellinen hartia ja olkapääkivuissa, mutta myös niska- ja selkäkivuissa. Koska Back on Track -tekstiilin vaikutus on riippuvainen ihokosketuksesta, on paidan koolla pienempi merkitys hartia- ja olkapäävaivoissa, sillä materiaali on niissä aina lähellä ihoa. Seisoessa syntyy helposti ilmatasku paidan ja lanneselän väliin ja siksi suosittelemme selkäkipuisille myös selkävyön ja sijauspatjan käyttöä. Materiaali on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä.


 Kokotaulukko

Koko vastaa naisten/ miesten kokoa.

 

 

Koko         Naiset      Miehet     
XS 34 42
S 36 44
M 38 46
L 40 48
XL 42 50
XXL 44 52
XXXL 46 54

 

Additional product information

Pakkauskoko- Koko M
Väri Musta

Customers who bought this product also bought


Browse this category: Ihmisille
1 - 1 of 36 results