Feliway Friends haihdutin ja liuos 48 ml


Feliway Friends haihdutin ja liuos 48 ml

44.00
Tai 2.60 € /kuukausi klarna.pngPossible delivery methods: Pick Up, Postal Parcel Domestic, Posti - Home Parcel 9,90 €, Priority Parcel to EU, EMS - Express Mail Service outside the EU, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto Near Parcel Service at Finland

 

Feliway Friends on kissan nisähormonia sisältävä haihdutinliuos Feliway-feromoniperheeseen. Feliway Friends edistää kissojen välistä kiintymystä monikissatalouksissa ja vähentää konflikteja vaikuttamatta kissan vireyteen tai vilkkauteen. Feromoni saa lajikumppanit tuntumaan kissasta turvallisilta, joten uuden kissan asettumista perheeseen, joilla on jo kissoja ennestään, voidaan helpottaa valmisteen avulla.  Tuotteella ei ole vaikutusta muihin eläimiin tai ihmisiin.

 

Käyttö

 

Valmisteen suositeltu käyttöaika on neljä viikkoa, mutta sitä voi käyttää myös tarvittaessa pidempään. Haihdutin asetetaan huoneeseen jossa kissat oleilevat eniten ja sen tulee olla jatkuvasti kytkettynä pistorasiaan koko neljän viikon ajan. Yksi pullo kestää noin neljä viikkoa riippuen haihduttimen paikasta huoneessa ja sen ilmanvaihdosta. Kannattaakin tarkastaa nesteen määrä viimeistään kolmen ja puolen viikon käytön jälkeen ja tarvittaessa vaihtaa tilalle uusi pullo. Haihdutin kannattaa vaihtaa uuteen puolen vuoden välein sen toiminnan varmistamiseksi.

 

Feliway Friends haihduttimen jälkeen voidaan siirtyä Feliway -haihduttimen käyttöön. Jos konfliktitilanteisiin liittyy myös virtsamerkkailua, voidaan Feliway Friends haihduttimen kanssa samanaikaisesti käyttää Feliway -haihdutinta tai Feliway -suihketta. Feliway Friends haihduttimeen voi laittaa Feliway vaihtopullon ja päinvastoin.

 

Vaihda haihdutinlaite 6 kuukauden tai 6 vaihtopullon käytön jälkeen.

 

 

Ainesosat

 

Kissan nisäferomoni C.A.P. 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta

 

Accessories

Product Note Status Price
Feliway Friends täyttöpullo 48 ml Feliway Friends täyttöpullo 48 ml
29.13 €
Feliway Classic feromonihaihdutin ja liuos 48 ml Feliway Classic feromonihaihdutin ja liuos 48 ml
44.00 €
Feliway Classic feromon spray for cats 60 ml Feliway Classic feromon spray for cats 60 ml
29.05 €
Feliway Classic täyttöpullo 48 ml Feliway Classic täyttöpullo 48 ml
29.13 €
Display accessory details

Customers who bought this product also bought

Nutri-plus gel 120 g
17.29 (1 kg = 144.08 €)
DermaPet MalAcetic hoitoaine 230 ml
17.48 (1 l = 76.00 €)

Browse these categories as well: Behavior, Feliway