New

OFFER Gift Pack Atopik Sensitive

23.75 €
21.35
You save 10 %
Possible delivery methods: Pick Up, Pick Up - Noutolokero, Postal Parcel Domestic, Posti - Home Parcel 9,90 €, EMS - Express Mail Service EU, Priority Parcel to EU, EMS - Express Mail Service outside the EU, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto Domestic Parcel

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Lahjapakkauksen tuotteet ovat:

  • Valmistettu Suomessa
  • Setifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Herkälle iholle
  • Hajusteeton

Lahjapakkaus sisältää:

Atopik Sensitive Puhdistusemulsio 200 ml

Hellävarainen puhdistusemulsio puhdistaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Käyttö:Levitä aamuin illoin jasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein, huuhtele vedellä ja viimeistele kasvovedellä.
Hinta yksittäin 13,30 €

Atopik Sensitive Kasvovesi 200 ml

Ruusuvettä ja hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi kosteuttaa ihoa ja viimeistelee puhdistuksen. Käyttö: Levitä aamuin illoin kasvoille vanulapulla tai käsin taputellen. Tuotteen hinta yksittäin 15,20 €.

Rauhoittava kauravoide 24 h 30 ml

Täyteläinen kasvovoide rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti. Sisältää ihoa ravitsevaa kauraöljyä ja kaurauutetta. Käyttö: levitä kasvojen iholle aamuin illoin. Arvo 19,40 €. 

Lahjapakkauksen tuotteiden normaali yhteisarvo on 47,90 €.

Customers who bought this product also bought


Browse these categories as well: New products, Gifts, Atopik, Gift Boxes Pharmacy Cosmetics