Thermal Care Kylmä/lämpöpakkaus pieni 18 x 10 cm

In stock

5.92


Available delivery methods: Pick Up, Pick Up - Noutolokero, Postal Parcel Domestic, Posti - Home Parcel 9,90 €, EMS - Express Mail Service EU, Priority Parcel to EU, EMS - Express Mail Service outside the EU, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto Domestic Parcel

Thermal Care on tuotesarja kivun tehokkaaseen fysiologiseen itsehoitoon. Monikäyttöiset Thermal Care kylmä-lämpö- pakkaukset ovat kestävää ja miellyttävän tuntuista materiaalia. Ne voidaan lämmittää mikrossa ja jäähdyttää pakastimessa tai jääkaapissa. Pakkausten sisällä on glyserolin ja veden muodostama geeli.

Kylmähoitoa käytetään äkillisten (akuuttien) vammojen hoitoon. Lämpöhoidolla voidaan lievittää lihasjännitystä erityisesti alaselän ja niska-hartiaseudun kiputiloissa. Lämpöhoitoa tulee jatkaa useiden tuntien ajan parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

Pieni kylmä-lämpöpakkaus soveltuu erinomaisesti pieniin vaivoihin. Sitä voidaan käyttää kylmähoitona esimerkiksi kuumeen laskemiseen, hammassärkyyn ja päänsärkyyn, sekä pienten paikallisten turvotusten ja verenpurkaumien vähentämiseen. Lämpöhoitona se soveltuu hyvin esimerkiksi kuukautiskipujen hoitoon, imettäville äideille rintatulehduksen estoon ja pienillä alueilla esiintyviin kiputiloihin.

Additional product information


Customers who bought this product also bought

Naso Dexpanthenol nasal spray 20 ml
9.38 (1 ml = 0.47 €)

Browse these categories as well: Pain Relief Gels and Ointments, Kylmä- ja lämpöhoito ja rentoutusta lihaksille, Cold and warm care, Muscle relaxation