New

Back on Track Pintelipatja

36.50


Back on Track tuotteet on valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keramiikkapartikkelit on sulatettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehon lämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takaisin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennalta ehkäisyssä, jolloin Back on Track -tuotteita käytetään ennen treenausta tai kilpailua.
  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Polypropyleenista valmistetut pintelipatjat keraamiselle jauheella. Hevosen jalkaa vasten asetettava reuna on saumaton, jotta hankautumisen riski olisi mahdollisimman pieni. Pintelipatjaa on saatavana mustana ja siniharmaana, patjat myydään kappaleittain.

 

Additional product information

Pakkauskoko- 30 x 40 cm
Värivaihtoehto Musta

Customers who bought this product also bought


Browse these categories as well: Uutuudet, Back_on_Track_pintelit, Pintelit