Back on Track Tarrallinen polvisuoja polypropyleeniä


Back on Track Tarrallinen polvisuoja polypropyleeniä

34.00
Tai 2.00 € /kuukausi klarna.pngPolvikipu voi johtua tulehduksesta, esim polviartroosissa kipu tulee polvinivelen ympärillä olevan kapselin tulehtumisesta; kuluneessa rustossa ei ole hermoja. Rusto uusiutuu liikunnan avulla ja liikkuminen on helpompaa, jos tulehdus ja kipu vaimennetaan.

Tarrallisen polvisuojan yläreunassa on elastinen säädettävä tarranauha. Nauhan avulla voit kiristää suojaa esim. kuntoillessa tai löysätä sitä lepotilassa. Nauhan voi myös poistaa esim yöksi. Jos polvessa on laskeva turvotus, niin tarranauha on erityisen hyvä, koska voit kiristää sitä vähän kerrallaan tarpeen mukaan.

Suojan sivuilla on pehmeästi taipuvat kovikkeet, jotka antavat hieman tukea ja estävät hoitosuojan rypistymistä polvitaipeeseen.

Valitse oikea koko mittamalla polven ympärysmitta 13 cm polvilumpion yläpuolelta. Väri musta, materiaali polypropyleeni. Pakkauksessa yksi suoja.

Koko S, 35 - 41 cm

Koko M, 39 - 43 cm

Koko L, 42 - 46 cm

Koko XL, 46 - 52 cm

Koko XXL, 52 - 61 cm

Koko XXXL, 60 - 64 cm

 

Back on Trackin lihas- ja nivelsuojat ovat valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keraamiikkapartikkelit on sulautettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehonlämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takasin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä, jolloin Back on Track -suojiakäytetään ennen treenausta tai kilpailua.

  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

 

Additional product information

Pakkauskoko- Koko S

Customers who bought this product also bought


Browse this category: Ihmisille