Back on Track T-paita musta

45,00
Tai 2,60 € /kuukausi  klarna.png
 


Back on Track tuotteet on valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keramiikkapartikkelit on sulatettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehon lämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takaisin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennalta ehkäisyssä, jolloin Back on Track -tuotteita käytetään ennen treenausta tai kilpailua.
  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Back on Track T-paita sopii erityisesti hartioiden ja olkapäiden särkyihin, mutta sopii niska- ja selkäkipujen hoitoon. Paras tulos saavutetaan, kun paita on suorassa ihokosketuksessa, joten esimerkiksi selkäsärkyä hoidettaessa paidan tulee olla selkää vasten. T-paita sopii mainiosti myös yöllä käytettäväksi, jolloin ihokosketus on erittäin hyvä.  Materiaalina puuvilla/polyester, paita on väriltään musta.

 

Kokotaulukko

Koko vastaa naisten/ miesten kokoa.

 

Koko    Naiset   Miehet 
XS 36 46
S 38 48
M 40 50
L 42 52
XL 44 54
XXL 46 56
XXXL 48 58

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko Koko XS

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Ihmisille