Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia Anis


Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia Anis

11,20
1 tabletti(a) = 0,28 €
Tai 0,70 € /kuukausi  klarna.png
 


Mahdolliset toimitustavat: Nouto - Jämsän apteekki 0 €, Posti - Postipaketti, Posti - Kotipaketti 9,90 €, Priority Parcel EU-maat, EMS - Express Mail Service EU:n ulkopuolelle, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto - Lähi-paketti
1 tabletti(a) = 0,28 €

Sinkki-imeskelytabletit flunssan ensioireisiin. Posivil FluZink -imeskelytabletit sisältävät sinkkiasetaattia ja yhdessä imeskelytabletissa on 10 mg sinkkiä kerta-annoksena. Helpottavat flunssan oireita ja lyhentävät oireiden kestoa. Imeskelytablettien makuvaihtoehtoina veriappelsiini ja anis. Valmistettu Suomessa.

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja llieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat veriappelsiini ja anis.

Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia sitruuna-lakritsi Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia sitruuna-lakritsi
11,20 €
1 tabletti(a) = 0,28 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia sitruuna-lakritsi
11,20
(1 tabletti(a) = 0,28 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bats Roll-on antiperspirantti 60 ml
7,28 (1 l = 121,33 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Flunssan hoito ja ennaltaehkäisy, Kurkkukipu ja äänen käheys, Kurkkukivun hoito, Vastustuskykyyn, Orionin Keräilykampanja 31.7.2020 saakka, Sinkki