Specific CPD-XL Puppy Large & Giant Breed 4 kg tai 12 kg

Lähetämme 2-3 arkipäivän kuluessa

79,15


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto - Jämsän apteekki 0 €, Nouto - Noutolokerosta 0 €, Kuljetussopimus, Kiireellinen, Posti - Postipaketti, Posti - Kotipaketti 9,90 €, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto - Lähi-paketti

Specific CPD-XL Puppy Large & Giant Breed on päivittäisruokavalio suuri- ja jättikokoisten rotujen pennuille kasvuvaiheeseen.

 

Specific CPD-XL Puppy Large & Giant Breed Ruoan ominaisuudet


Päivittäinen päivittäisruoka suurten ja jättirotujen pennuille aina vieroituksesta (5 - 6 vkon iästä) aina siihen asti, että pentu on saavuttanut 80% oletetusta aikuispainostaan. Kohtuullinen energipitoisuus, sekä lisätty L-karnitiini auttavat ihannepainon ja -kehonkoostumuksen ylläpidossa.

 • Tulee kehitystä - Korotettu energia-, valkuaisaine-, vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus vastaa kasvavien suurten ja jättikokoisten koiranpentujen tarpeita. EPA ja DHA yhdessä kohtuullisen energia- ja kalsiumpitoisuuden kanssa tukevat terveiden nivelten ja luuston kehitystä, sekä auttavat pienentämään kasvun nopeutumisen tai ylipainon riskiä.
 • DHA:ta kalasta - DHA on omega-3-rasvahappo, joka tukee aivojen ja näkökyvyn kehittymistä.
   
 • Tukee niveliä, turkkia ja ihoa - Omega-3-rasvahapot, EPA ja DHA vaikuttavat suotuisasti nivelten, turkin ja ihon kehittymiseen.
   
 • Tukee immuunijärjestelmää - Ruoka sisältää hiivasta eristettyjä ß-1,3/1,6-glukaaneja, jotka sitoutuvat valkosolujen pinnalla oleviin reseptoreihin ja siten varoittavat immuunijärjestelmää ja tukevat immuunivastetta.
   
 • Tukee suolistoa - Ruoka sisältää psyllium kuitua, joka on geeliytyvä, liukeneva kuitu, jolla on kyky imeä useita kertoja painonsa verran nestettä. Psyllium kuidulla tiedetään olevan suotuisa vaikutus ruoansulatuskanavan toiminnan säätelyyn.

 

Specific CPD-XL Puppy Large & Giant Breed ruoan käytön vasta-aiheet

 

Specific CPD-XL Puppy Large & Giant Breed ruoka ei sovi tiineille tai imettäville koirille, koska siinä on matalampi energia- ja kalsiumpitoisuus, kuin Specific CPD-S Puppy Small Breed 2,5 kg tai 7,5 kg tai Specific CPD-M Puppy Medium Breed 2,5 kg, 7,5 kg tai 14 kg ruuilla. Tämän takia tiineille ja imettäville suuriin ja jättirotuisiin koiriin kuuluville koirille suositellaan käytettäväksi Specific CPD-M Puppy Medium Breed 2,5 kg, 7,5 kg tai 14 kg ruokavaliota.


Ruoka ei sovi myöskään pennuille, joilla on huomattavasti taulukon ruokintasuosituksia alhaisempi energiantarve. Myös näille pennuille suositellaan Specific CPD-M Puppy Medium Breed 2,5 kg, 7,5 kg tai 14 kg ruokavaliota.

 

Ruokinta

Jokaisella koiralla on yksilöllinen ravinnontarve ja siihen vaikuttavia tekijöitä ovat mm. rotu, aktiivisuus, vuodenaika ja ympäristötekijät. Seuraa koiran yleiskuntoa sekä painoa ja muuta ruokamäärää tarpeen mukaan.

Esimerkki pennun ruokinnasta:

Pennun oletettu aikuispaino on 35 kg. Jos pentu painaa 10 kg (eli ei ole saavuttanut puolta aikuispainostaan) on päivittäinen ruokintasuositus 340 grammaa kyseessä olevaa ruokaa. Kun pentu on saavuttanut 20 kg painon (51 - 100% aikuispainosta) on ruokintamäärä 430 grammaa.

 

Ainesosat

 

Riisi, vehnä, kalajauho, maissivalkuainen, eläinrasva, hydrolysoitu sianlihavalkuainen, hiiva (mukaan lukien ß-1,3/1,6-glukaanien lähde), selluloosa-jauhe, kivennäisaineet, kananmunat, vitamiinit ja hivenaineet, psylliumkuitu, metioniini, auringonkukkaöljy, L-karnitiini.

Antioksidantit: EU:n hyväksymät lisäaineet: BHA, BHT, propyyligallaatti.

Ei sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita.

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 12 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Specific Päivittäisruoat koirille, Penturuoat, Specific