EarPlanes paineentasauskorvatulpat 1 pari

11,80


 

EarPlanes on patentoitu, painetta säätelevä korvatulppa, joka asetetaan korvaan ja joka helpottaa korvissa tuntuvaa epämukavuuden tunnetta, jota lentokoneella matkustaminen saattaa aiheuttaa. Tulpat sopivat myös muihin tilanteisiin, joissa korkeuserot vaihtelevat suuresti lyhyen ajan sisällä, esim. auto- tai junamatkoilla, joilla liikutaan vuoristoisilla alueilla tai ajetaan tunneleissa.

Kaikki voivat käyttää EarPlanes-korvatulppia. Tulppia on kahden kokoisia: EarPlanes aikuisille sekä Children’s EarPlanes 1–1-vuotiaille lapsille. Huom! Alle 6 vuotaiaille lapsille vanhempien harkinnan mukaan (jos tulppa ei istu pieneen korvaan, älä työnnä väkisin). Lasten koko soveltuu myös aikuisille, joiden korvakäytävät ovat ahtaat.

EarPlanes-korvatulpat vaimentavat lentokoneiden ja niiden moottorien (etenkin nousujen ja laskujen yhteydessä) aiheuttamat voimakkaat suuritaajuiset äänet. EarPlanesilla on siten myös rauhoittava vaikutus, koska nämä epämiellyttävät äänet vaimenevat. Tulpat eivät kuitenkaan vaimenna normaalin keskustelun ääniä, eikä ongelmia ole myöskään miehistön kaiuttimien kautta antamien turvallisuusohjeiden ja muiden tietojen kuulemisessa.


Käytön yhteydessä ilma kulkee EarPlanes-korvatulppien keraamisen suodattimen läpi, jolloin savu, siitepöly, bakteerit ja muut ilmassa olevat mikroskooppiset hiukkaset tukkivat painetta säätelevän suodattimen pienet mikrohuokoset. Kun mikrohuokoset tukkeutuvat, niiden teho heikkenee. Sen vuoksi suosittelemme, että samaa EarPlanes-korvatulppaparia käytetään vain kahdella lentomatkalla, siis meno-paluu-matkalla. Sen jälkeen suositellaan uuden parin käyttöönottamista, jotta tuote toimisi taatun tehokkaasti.

Tulpat on valmistettu pehmeästä, ei-allergisoivasta silikonista sekä painetta säätelevästä keraamisesta suodattimesta. 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko Koko L aikuiset

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Korvien hoito ja vaikun poisto, Helpotusta lennolle