Pet Remedy Spray 200 ml rauhoittava suihke lemmikeille

Lähetämme 2-3 arkipäivän kuluessa

29,96
1 l = 149,80 €


1 l = 149,80 €

Pet Remedy on luonnollinen, stressiä poistava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus.

Miten Pet Remedy toimii?

Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) lievittäen hermostuneisuutta. Erityisesti valereenihappo ja valerenoli aktivoivat lemmikin aivoja tuottamaan luonnollista GABA -välittäjäainetta.

Kenelle Pet Remedy sopii?

Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille kuten koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset kotona (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu tai liikehdintä, matkustus tai käynnit eläinlääkärissä.

Stressin oireita voi huomata muuttuneesta käytöksestä, kuten liiallinen itsensä nuoleminen, seurallisuuden puute, yhtäkkinen aggressiivisuus, merkkaaminen virtsalla tai ulosteilla, ruokahaluttomuus sekä raapiminen.

Miten Pet Remedy suihketta käytetään?

Pet Remedy Spray voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille sekä vaatteisiin. Suihkeen pH on neutraali. Vaikuttaa välittömästi. Voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa.  Voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan. Ei saa suihkuttaa suoraan lemmikin naamaan.

Pet Remedy ainesosat

Valeriaana, Vetivert, Salvia, Basilika. Tehoaineina Valereenihappo ja Valerenoli.

Pet Remedyn eteeriset öljyt voi aiheuttaa allergisen reaktion herkille henkilöille. Kokeile soveltuvuus ensin varovasti.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Calmex Cat 60 ml
23,96

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Käyttäytyminen, Käyttäytyminen, Käyttäytyminen, Biofarm, Biofarm