Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia Anis


Tuote poistunut markkinoilta. 

11,30
1 tabletti(a) = 0,28 €
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto - Jämsän apteekki 0 €, Nouto - Noutolokerosta 0 €, Posti - Postipaketti, Posti - Kotipaketti 9,90 €, Priority Parcel EU-maat, EMS - Express Mail Service EU:n ulkopuolelle, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Matkahuolto - Lähi-paketti
1 tabletti(a) = 0,28 €

Sinkki-imeskelytabletit flunssan ensioireisiin. Posivil FluZink -imeskelytabletit sisältävät sinkkiasetaattia ja yhdessä imeskelytabletissa on 10 mg sinkkiä kerta-annoksena. Helpottavat flunssan oireita ja lyhentävät oireiden kestoa. Imeskelytablettien makuvaihtoehtoina veriappelsiini, anis ja mustaherukka. Valmistettu Suomessa.

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja llieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat veriappelsiini ja anis.

Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Tuotteen lisätiedot

Symbolit
  • Orionin keräilykampanja

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia Sitruuna-lakritsi Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia Sitruuna-lakritsi
11,82 €
1 tabletti(a) = 0,30 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia Sitruuna-lakritsi
11,82
(1 tabletti(a) = 0,30 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bats Roll-on Mild antiperspirantti 60 ml
4,15 (1 l = 69,17 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vastustuskykyyn, Orionin Keräilykampanja, Sinkki