LELO Luna Beads Classic

Varastossa

61,67


LELO Luna Beads - tyylikäs vaihtoehto perinteisille geishakuulille. Luna Beads -harjoitus kuulat vahvistavat lantionpohjalihaksia harjoiteltaessa ns. Kegelin harjoitusohjelman mukaisesti.

Lantionpohjanlihasten vahvistaminen on tärkeää kaikenikäisille naisille. Lantionpohjan lihasten harjoittamisella on monia hyötyjä:

  • Ehkäisee ja hoitaa virtsankarkailua
  • Seksuaalinen suorituskyky, herkkyys ja kiihottuminen parantuvat. Seksistä tulee nautinnollisempaa.
  • Orgasmin saaminen helpottuu ja se on voimakkaampi.
  • Parantaa lantionpohjanlihasten hallintaa ja rentouttamista - tärkeää mm. synnyttäessä. Myös synnytyksen jälkeinen toipuminen on nopeampaa.
  • Parantaa yleisesti vaginan alueen hyvinvointia ja lihasten toimintaa. 

 

LELO Luna Beads


LELO Luna Beads -pakkaus sisältää kaksi vaaleanpunaista harjoituskuulaa (paino 28 g), kaksi sinistä harjoituskuulaa (paino  37 g), kuulat yhdistävän silikonirungon, säilytyspussukan sekä käyttöohjeen. Luna Beads -harjoituskuulien etuna on niiden monipuolisuus: Voit käyttää vain yhtä kuulaa tai yhdistää kaksi kuulaa. Voit aloittaa kevyesti yhdellä vaaleanpunaisella kuulalla, siirtyä yhteen siniseen kuulaan, jatkaa edelleen kahteen vaaleanpunaiseen kuulaan, vaaleanpunaiseen ja siniseen kuulaan sekä lopulta kahteen siniseen kuulaan.

Luna Beads -kuulat on valmistettu kovasta, kirkkaasta muovista ja niiden sisällä on painoa tuova metallikuula. Metallikuula värähtelee käytettäessä kevyesti ja värähtely kehottaa lihaksia supistumaan. Harjoituskuula on läpimitaltaan 36 mm.

 

 

Sovellus

 

 

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Elivo Hoitava liukastingeeli 75 ml
8,91 (1 l = 118,80 €)
LELO Puhdistusspray 60 ml
9,90 (1 l = 165,00 €)
Vagisan kosteuttava emätinvoide 25 g tai 50 g
alkaen 14,19 (1 kg = 283,80 €)
Klick Natural Glide liukuvoide 100 ml
10,27 (1 l = 102,70 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: LELO - huippuhetkiin, Lantionpohjan lihakset kuntoon, LELO, Lantionpohjanlihasten harjoitus, Lantionpohjan lihakset kuntoon