Uusi

Back on Track Pintelipatja

36,50
Tai 2,10 € /kuukausi  klarna.png
 


Back on Track tuotteet on valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keramiikkapartikkelit on sulatettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehon lämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takaisin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennalta ehkäisyssä, jolloin Back on Track -tuotteita käytetään ennen treenausta tai kilpailua.
  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Polypropyleenista valmistetut pintelipatjat keraamiselle jauheella. Hevosen jalkaa vasten asetettava reuna on saumaton, jotta hankautumisen riski olisi mahdollisimman pieni. Pintelipatjaa on saatavana mustana ja siniharmaana, patjat myydään kappaleittain.

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 30 x 40 cm
Väri Musta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Uutuudet, Back on Track pintelit, Pintelit