Back on Track Poolopaita naisille


Back on Track Poolopaita naisille

59,00
Tai 3,40 € /kuukausi  klarna.png
 


Back on Track tuotteet on valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keramiikkapartikkelit on sulatettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehon lämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takaisin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennalta ehkäisyssä, jolloin Back on Track -tuotteita käytetään ennen treenausta tai kilpailua.
  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Poolopaita on erinoimainen valinta niska- hartia-, käsivarsi- ja selkäkivuista kärsiville naisille. Poolopaita auttaa myös lantionseudun, lonkkien, ranteiden ja kyynärpäiden ongelmiin. Laadukas paita on tyylikäs ja mukava käyttää, joten se sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön. Malliltaan paita on vartalonmyötäinen. Materiaalina puuvilla/ polyesteri.

 

Kokotaulukko


XS  34 
S  36
M  38
L  40
XL  42
XXL  44

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko Koko XS

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Ihmisille