Back on Track Kyynärsuoja 1 kpl


Back on Track Kyynärsuoja 1 kpl

27,22
Tai 1,60 € /kuukausi  klarna.png
 


Kyynärsuojan vaikutus hiiriranne- ja tenniskyynärpäävaivojen hoidossa on ollut erittäin myönteinen. Keraamisen tekstiilin on todettu erityisen hyvin tulehdusperäisiä kiputiloja.

Hiirirannevaivaan kannattaa valita tiukempi suoja, koska pieni paine arkaan kohtaan on hyväksi. Kyynärsuojaa kannattaa kokeille myös ns. kroonisiin kiputiloihin, esimerkiksi vamman tai vaurion jälkihoitoon, sen jälkeen kun vaivaa on hoidettu kortisoniruiskeella.

 

Valitse oikea koko mittaamalla ympärysmitta 8 cm kyynärtaipeen yläpuolelta.

 

Koko XS   23 -25 cm

Koko S    26 - 29 cm

Koko M    30 - 32 cm

Koko L     33 - 36 cm

Koko XL   37 - 41 cm

 

Materiaali polypropyleeni.

 

Back on Trackin lihas- ja nivelsuojat ovat valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keraamiikkapartikkelit on sulautettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehonlämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takasin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä, jolloin Back on Track -suojiakäytetään ennen treenausta tai kilpailua.

  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko Koko XS
Väri Musta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Ihmisille