Equitop Gonex 750 g

Ships within 2-3 business days

104,77


Equitop Gonex - nivelten terveyden ylläpitoon

EQUITOP® GONEX - ASKEL HYVINVOINTIIN

Boehringer-Ingelheimin hevostuoteperhe Equitop® laajenee uudella valmisteella. Hevosen nivelongelmiin on kehitetty vihersimpukkauutteeseen (Perna canaliculus) perustuva ravintolisä Equitop® Gonex. Vihersimpukkauutteen positiivisista vaikutuksista nivelterveyden ylläpidossa on olemassa lukuisia tutkimuksia ihmisillä ja eläimillä, myös hevosilla. Valmiste on ollut koemarkkinoinnissa Suomessa. Eläinlääkäreiden ja omistajien palautteen mukaan etenkin vanhemmat kilpahevoset (sekä ravurit että ratsut) ovat siitä hyötyneet ja Equitop® Gonexia on odotettu myyntiin. Valmiste on jo markkinoilla Saksassa ja Sveitsissä.

EQUITOP® GONEX ravintolisä hevosille

Koostumus: Sokereita 78 %, kuivattua vihersimpukkauutetta 20 %, raakavalkuainen 9 %, tuhka 4 %, raakarasva 1 %, raakakuitu < 1 %, luonnollisia makuaineita 2 %, väriaine E141 <1 %

Käyttö: Vihersimpukkauute (Perna canaliculus) sisältää runsaasti glykosaminoglykaaneja (GAG), monityydyttömättömiä rasvahappoja ja erityisen glykogeeniyhdistelmän. Nämä ovat tärkeitä ravintoaineita hevosen nivelille. Equitop® Gonex on ravintolisä kilpahevosille, tuki kroonisista nivelvaivoista kärsiville tai vanheneville hevosille.

Annostelu: Päivittäin yli 500 kg painaville hevosille yksi mittalusikallinen ja alle 500 kg painaville ½ mittalusikallista. Yksi mittalusikallinen vastaa noin 25 grammaa. Annetaan 30 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Equitop® Gonex maistuu hyvin valtaosalle hevosista.

Дополнительные сведения о продукте


С этим продуктом обычно покупают


Просмотр и этих категорий: Витамины и минералы, Забота о мышцах и суставах