Aptus Multidog 150 tablettia

В наличии; возможна доставка

19,53


Monipuolinen kalkki-hivenaine-vitamiinivalmiste kotiruoan tasapainottamiseksi aikuiselle koiralle

 

OMINAISUUDET

Kalsium ja fosfori ovat D-vitamiinin ohella tärkeimmät tekijät koiran luuston kehityksessä. Peruskotiruoka on yleensä viljan ja lihan yhdistelmä, mutta viljan fosfori imeytyy koirilla heikosti. Siksi kalsium-fosforilisässä tulisi fosforin osuuden olla melko suuri. Aptus Multidogin kalsium-fosforisuhde on 1,8:1.

Sinkin, biotiinin ja metioniinin puutos aiheuttaa iho- ja karvaongelmia, lähinnä hilseilyä, heikkolaatuisen karvan ja ihottumia. A-vitamiinia tarvitaan silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Puutos voi altistaa tulehdustaudeille. B-vitamiineja tarvitaan ihon, limakalvojen ja hermojen hyvinvointiin. E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina. Lisätarvetta aiheuttaa runsas tyydyttymättömien rasvahappojen määrä ravinnossa. D-vitamiinia ja kuparia tarvitaan kasvuvaiheessa luuston kehittymiseen. Karnitiinia tarvitaan sydämen ja maksan hyvinvointiin.

 

KÄYTTÖ

Koira tarvitsee lisäravinteita, kun epäillään, ettei vitamiineja tai kivennäisiä ole ravinnossa riittävästi, kuten kotiruokaa annettaessa, stressitilanteissa ja sairaustiloissa. Myös kasvavat pennut ja emot kantoajan lopulla sekä imetysaikana tarvitsevat lisäravinteita.

Aptus Multidog tyydyttää puolet aikuisen koiran päivittäisestä lisäravinteiden tarpeesta. Huomioi ravintolisää antaessasi koiran päivittäisen ravinnon sisältämät ravintoaineet. Suositusannosta ei tule ylittää, koska valmisteen sisältämät A- ja D-vitamiini ovat rasvaliukoisia ja varastoituvat elimistöön.

 

ANNOSTUS

  • aikuinen koira 1 tabletti / 5 kg

 

 

Keskustele Aptus Multidogin tarpeesta tarvittaessa eläinlääkärin kanssa.

 

KOOSTUMUS / 1 g (1 tabletti painaa 1,3 g)

 

Ravintoainekoostumus: Kalsium (Ca) 283 mg/g, natrium (Na) 0,1 mg/g, fosfori (P) 153 mg/g, magnesium (Mg) 14 mg/g.


Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini E672 130 ky, D3-vitamiini E671 14 ky, E-vitamiini 9 mg, C-vitamiini E300 3,5 mg, B1-vitamiini 0,04 mg, B2-vitamiini 0,1 mg, B6-vitamiini 0,04 mg, B12-vitamiini 0,001 mg, pantoteenihappo 0,7 mg, niasiini 0,4 mg, foolihappo 0,007 mg, biotiini 0,004 mg, betakaroteeni 0,4 mg, karnitiini 5 mg, DL-metioniini 5 mg, rauta (Fe) E1 1,1 mg, sinkki (Zn) E6 1,3 mg, kupari (Cu) E4 0,1 mg, Jodi (I) E2 0,02 mg, seleeni (Se) E8 0,004 mg, betaiini 3,5 mg. Makuaine (0,02 %) ja teknologiset lisäaineet.


Koostumus: Trikalsiumfosfaatti, dikalsiumfosfaatti, gelatiini, kalsiumkarbonaatti ja soijaproteiinitiiviste.

 

Laktoositon.

 

Säilytys: Huoneenlämmössä (15-25 °C)

Kelpoisuusaika: 2 vuotta

 

www.aptus.fi

Дополнительные сведения о продукте


С этим продуктом обычно покупают


Просмотр и этих категорий: Aptus, Витамины и минералы