Vagi-C 6 emätinpuikkoa

В наличии; возможна доставка

12,44


Vagi-C emätinpuikot on tarkoitettu tasapainottamaan luonnollisella tavalla emättimen bakteeri­kasvustoa. Ne ylläpitävät emättimen luontaista happamuutta ja normalisoivat emättimen pH-arvoja. Vagi-C emätinpuikot lisäävät nopeasti emättimen happamuutta, jolloin bakteeri­vaginoosia eli emättimen bakteeritulehdusta aiheuttavien haitallisten anaerobisten bakteerien kasvu estyy.

Vagi-C emätinpuikot torjuvat emättimen bakteeritulehduksia ja edistävät niiden paranemista. Niistä on erityisen suurta hyötyä naisille, joilla on toistuvia emätintulehduksia. Hoito sopii käytettäväksi myös antibioottilääkityksen jälkeen.

Yksi emätinpuikko sisältää 250 mg C-vitamiinia (askorbiinihappo).

Vagi-C tasapainottaa emättimen bakteerikasvustoa edistäen tulehdusten paranemista ja ehkäisten uusia.

Vagi-C ehkäisee epämiellyttävän hajuista, runsasta valkovuotoa ja on suositeltavaa naisille, joilla on toistuvia emätintulehduksia.

Vagi-C on turvallinen käyttää myös raskausaikana.

Vagi-C pakkauksessa on kuusi emätinpuikkoa. Valmistetta on suositeltavaa käyttää päivittäin vähintään kuuden päivän ajan, jotta emättimen luonnollinen happamuus ja normaali bakteerikasvu ehtivät palautua. Emättimeen asetetaan yksi emätinpuikko päivittäin, mieluiten illalla juuri ennen nukkumaanmenoa.

www.vagi-c.fi

С этим продуктом обычно покупают

Lactal Balans emätingeeli 7 x 5 ml
15,17 (1 l = 433,43 €)
Multi-Gyn ActiGel 50 ml
15,17 (1 l = 303,40 €)

Просмотр и этих категорий: Интимное здоровье, бактериальный вагиноз