Feliway Friends haihdutin ja liuos 48 ml

Ships within 2-3 business days

47,05


Возможные способы доставки: Получение в «Аптеке города Ямса», Pick Up - Noutolokero, Kuljetussopimus, Kiireellinen, Получение на почте в Финляндии, Почта - посылка на адресс € 9,90, Приоритетная посылка в ЕС, Служба экспресс-почты EMS за пределами ЕС, Priority Parcel EU:n ulkopuolelle, Внутренняя посылка Маткахуолто

 

Feliway Friends on kissan nisähormonia sisältävä haihdutinliuos Feliway-feromoniperheeseen. Feliway Friends edistää kissojen välistä kiintymystä monikissatalouksissa ja vähentää konflikteja vaikuttamatta kissan vireyteen tai vilkkauteen. Feromoni saa lajikumppanit tuntumaan kissasta turvallisilta, joten uuden kissan asettumista perheeseen, joilla on jo kissoja ennestään, voidaan helpottaa valmisteen avulla.  Tuotteella ei ole vaikutusta muihin eläimiin tai ihmisiin.

 

Käyttö

 

Valmisteen suositeltu käyttöaika on neljä viikkoa, mutta sitä voi käyttää myös tarvittaessa pidempään. Haihdutin asetetaan huoneeseen jossa kissat oleilevat eniten ja sen tulee olla jatkuvasti kytkettynä pistorasiaan koko neljän viikon ajan. Yksi pullo kestää noin neljä viikkoa riippuen haihduttimen paikasta huoneessa ja sen ilmanvaihdosta. Kannattaakin tarkastaa nesteen määrä viimeistään kolmen ja puolen viikon käytön jälkeen ja tarvittaessa vaihtaa tilalle uusi pullo. Haihdutin kannattaa vaihtaa uuteen puolen vuoden välein sen toiminnan varmistamiseksi.

 

Feliway Friends haihduttimen jälkeen voidaan siirtyä Feliway -haihduttimen käyttöön. Jos konfliktitilanteisiin liittyy myös virtsamerkkailua, voidaan Feliway Friends haihduttimen kanssa samanaikaisesti käyttää Feliway -haihdutinta tai Feliway -suihketta. Feliway Friends haihduttimeen voi laittaa Feliway vaihtopullon ja päinvastoin.

 

Vaihda haihdutinlaite 6 kuukauden tai 6 vaihtopullon käytön jälkeen.

 

 

Ainesosat

Kissan nisäferomoni C.A.P. 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta

Аксессуары

Продукт Примечание Цена
Feliway Friends täyttöpullo 48 ml Feliway Friends täyttöpullo 48 ml
29,00 €
Feliway Classic feromonihaihdutin ja liuos 48 ml Feliway Classic feromonihaihdutin ja liuos 48 ml
47,05 €
Feliway feromon spray for cats Feliway feromon spray for cats
от 15,17 €
Feliway Classic täyttöpullo 48ml Feliway Classic täyttöpullo 48ml
29,95 €
Показывать аксессуары подробно

С этим продуктом обычно покупают

Kama Sutra 110 g
12,62 (1 kg = 114,73 €)

Просмотр и этих категорий: Успокоительные препараты, Feliway Pheromones for Cats