Новинка

Back on Track Paksu pintelipatja pari

80,00
Tai 4,70 € /kuukausi klarna.png
 


Back on Track tuotteet on valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keramiikkapartikkelit on sulatettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehon lämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takaisin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

  • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennalta ehkäisyssä, jolloin Back on Track -tuotteita käytetään ennen treenausta tai kilpailua.
  • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Pehmeä ja paksu pintelipatja soveltuu mm. kuljetukseen, tallisuojiksi tai kilpailujen ja treenien välillä jalkoja suojaamaan. Patjassa keraaminen vanutäyte, saatavilla kaksi väriä: musta ja siniharmaa. Patjan koko 50 x 68 cm.

 

Дополнительные сведения о продукте

Pakkauskoko- 50 x 68 cm
Värivaihtoehto Musta

Просмотр и этих категорий: Uutuudet, Back_on_Track_pintelit, Pintelit