Femiflor maitohappobakteerivalmiste 10 tai 30 kapselia

от 15,32


Femiflor on suun kautta nautittava maitohappobakteerivalmiste, jonka sisältämät probiootit tasapainottavat ja ylläpitävät emättimen normaalia bakteeristoa.

Yksi Femiflor-kapseli sisältää 5 miljardia probioottista bakteeria:

Lactobacillus rhamnosus GR-1®

Lactobacillus reuteri RC-14

Tutkimukset ovat osoittaneet Lactobacillus rhamnosus GR-1® - maitohappobakteerin asettuvan intiimialueen limakalvoille myös suun kautta otettuna. Intiimialueiden bakteeristoa tasapainottava vaikutus perustuu bakteerin kykyyn tuottaa haitallisten bakteerien kasvua vaikeuttavia bakteriosiini -yhdisteitä.

Bakteeri on eristetty 1980 terveen naisen virtsaputkesta ja sen turvallisuus on todistettu useissa ihmis- ja laboratoriotutkimuksissa.

Bakteeri kestää hengissä läpi ruuansulatuskanavan happamien olosuhteiden ja siirtyy suolistosta intiimialueiden limakalvoille.

Tutkimukset ovat osoittaneet Lactobacillus reuteri RC-14® - maitohappobakteerin asettuvan intiimialueen limakalvoille myös suun kautta otettuna. Intiimialueiden bakteeristoa tasapainottava vaikutus perustuu bakteerin kykyyn tuottaa haitallisten bakteerien kasvua estävää vetyperoksidia.

Bakteeri on eristetty 1985 terveen naisen emättimestä ja sen turvallisuus on todistettu useissa ihmis- ja laboratoriotutkimuksissa.

Bakteeri kestää hengissä läpi ruuansulatuskanavan happamien olosuhteiden ja siirtyy suolistosta intiimialueiden limakalvoille.

Emättimen bakteeritasapainon häiriössä

eli bakteerivaginoosissa emättimen luonnolliseen bakteeristoon kuuluvat maitohappobakteerit ovat vähentyneet. Tämän johdosta emättimen pH nousee ja luonnollinen suoja haitallisia bakteereja vastaan vähenee.

Emättimen bakteeritasapainon häiriö on yleinen ja uusiutuva vaiva monilla naisilla. Arviolta 20 %:lla naisista on tämä jossain vaiheessa elämäänsä. 

Emättimen bakteeritasapainon häiriöön altistavat

  • kuukautiset
  • raskaus
  • vaihdevuodet
  • yhdyntä
  • liiallinen intiimihygienia
  • antibioottihoito

Emättimen limakalvon luonnollinen bakteerifloora koostuu pääasiassa maitohappobakteereista, jotka tuottavat maitohappoa. Maitohappo varmistaa oikean pH-arvon, joka vaihtelee välillä 3,8 – 4,2. Hapan ympäristö estää haitallisten bakteerien pääsyn ja kasvun emättimessä.

Tyypillisiä emättimen bakteeritasapainon häiriön oireita ovat intiimialueiden:

  • kirvely
  • kutina
  • normaalia runsaampi valkovuoto
  • epämiellyttävä haju

 

Kysy lääkäriltäsi neuvoa, jos et ole varma oireistasi.

Suositeltava annostus

1-2 kapselia päivässä kerta annoksena.

Ylläpito: 1 kapseli päivässä vähintään kahden viikon ajan. Aloita käyttö juuri ennen kuukautisia tai kun, emättimen bakteeritasapaino on häiriintynyt.

Antibioottikuurin yhteydessä

2 kapselia päivässä. Aloita samana päivänä antibioottikuurinkanssa. Ota Femiflor -kapselit 1-2-tuntia antibiootin jälkeen. Jatka Femiflorin käyttöä ylläpitoannoksella vähintään 2-3 viikkoa antibioottikuurin jälkeen.

С этим продуктом обычно покупают

Lactal Balans emätingeeli 7 x 5 ml
15,17 (1 l = 433,43 €)
Multi-Gyn ActiGel 50 ml
15,17 (1 l = 303,40 €)
Elivo Intiimipesuneste 200 ml
6,92 (1 l = 34,60 €)

Просмотр и этих категорий: Интимное здоровье, бактериальный вагиноз